Intrebari frecvente

Patientul va selecta medicul preferat si va realiza programarea online in functie de programul medicului. La finalul programarii, pacientul va fi invitat sa achite contravaloarea consultatiei. Un email cu detaliile consultatiei va fi transmis in cateva minte, acest email contine numele medicului, data si ora consultatiei. In cazul in care medicul nu va putea contacta pacientul printr-un serviciu video, atunci va folosi telefonul pentru realizarea consultatiei, dar numai cu acrodul pacientului.
Anularea consultatiei sau reprogramarea sunt posibile in mod gratuit, dar nu cu mai putin de 48h inaintea consultatiei. Pentru aceasta va fi necesar sa transmiteti un email cu cererea dvs la office@doctoria.co.uk.
In primul rand mergeti intr-o camera linistita care va permite o discutie privata. Va sfatuim sa aveti la indemana rezultate de analize recente, teste medicale si orice alte detalii ce tin de dosarul dvs medical, pentru a impartasi aceasta informatie cu medicul dvs. Trebuie sa tineti cont ca in functie de calitatea imaginilor sau a documentelor, acestea nu pot fi utilizate in anumite cazuri pentru un diagnostic final ci doar pentru consultatia de fata.
NU, sfatul nostru este sa sunati la 112 pentru situatie in care: aveti dificultati de respiratie; dvs sau cineva din proximitatea dvs are un infarct sau accident vascular, si-a pierdul cunostinta sau se afla intr-o situatie de confuzie; aveti dureri puternice in piept.
Acest serviciu poate fi utilizat de catre persoane cu varsta minima de 18 ani si este valabil pentru pacienti aflati pe teritoriul Romaniei.
Scroll to top